Test Server Feedback

 
  • Topic is locked indefinitely.
 

Warp To not working

Author
#1 - 2016-11-03 21:40:39 UTC
Hi,

I'm in FD-, and can't seem to get "Warp To" options for any Engineering Complexes on one of my alts.

No matter the range, all I get is "Approach" or "Dock" - and if I request to dock, and error message pops up saying I'm 2345677889085335km away from the structure.

Tried relogging - in the end I formed fleet with an alt who could warp to the structure and bookmarked a spot inside the docking ring, so was able to reach my EC that way.

Any ideas?

Imgur Linky

/JTK
Badfellas Inc.
#2 - 2016-11-03 22:33:09 UTC
have you filed a bug report?
#3 - 2016-11-04 00:09:42 UTC
I was asking here in case it's something obvious I've missed. =)

Actually just used the launcher to run the client with default settings, and I'm not getting this issue... gonna play about with settings some more to see if I can identify where the issue is.
Those Infernal Machines
#4 - 2016-11-05 12:58:21 UTC
Just encountered this on live. I can't warp to a citadel. I only have the approach / dock - near proximity message. Same error message as well about needing to be within 2500m
#5 - 2016-11-05 16:23:13 UTC
Exaido wrote:
Just encountered this on live. I can't warp to a citadel. I only have the approach / dock - near proximity message. Same error message as well about needing to be within 2500m


That's definitely worthy of bug report.
#6 - 2016-11-05 22:45:28 UTC
Bug report raised.

EBR-97792
The Bastard Cartel
#7 - 2016-11-05 22:53:48 UTC
Exaido wrote:
Just encountered this on live. I can't warp to a citadel. I only have the approach / dock - near proximity message. Same error message as well about needing to be within 2500m


I ran into this today - I had to leave system and come back in to get the proper options.

Eve is like an addiction; you can't quit it until it quits you. Also, iderno

#8 - 2016-11-06 15:53:34 UTC
So, tried leaving system, and returning. Didn't clear the bug.

Tried changing just about every setting I had manual control over, and can't find a fix.

So did a full setting reset, and working now.

No idea.
Shadow Cartel
#9 - 2016-12-28 04:00:24 UTC
I am having this issue currently.... What did you mean by you did a "full reset".
#10 - 2017-01-10 12:57:55 UTC
raidsshadow wrote:
I am having this issue currently.... What did you mean by you did a "full reset".


Sorry for long delay - had a wee break over Christmas and New Year.

so, rumour has it a system jump will normally clear this bug.

But in my case it didn't, and in the end I went nuclear and cleared / reset all my preference settings, overview, etc.

Since then, I've had the bug once or twice on Sisi, where I've not been able to warp to ECs. A system jump has cleared the problem, but now I just use bookmark spots for warping to ECs, so haven't noticed the problem for a while.

/JTK
Corpse Collectors Group
#11 - 2017-01-10 17:16:48 UTC
Oh god not this again...

Maybe clearing cache helps?
Forum Jump