EVE Information Portal

 
  • Topic is locked indefinitely.
4 Pages123Next pageLast page
 

119.1 - Issues Thread (PC)

First post
Author
C C P Alliance
#1 - 2017-01-12 10:21:30 UTC  |  Edited by: CCP Falcon
The release 119.1 has been deployed on January 12. To report issues with the expansion on PC, please post in this thread.



The 119.1 release brings instead of a few large features a large amount of bug fixes and introduces several smaller features.

The full details of all changes and improvements are available in the patch notes, for a high level overview head over to EVE Updates.

For general discussion and feedback please use the thread 119.1 - General discussion (PC).
For Mac users, there is a thread on the Mac forums 119.1 - General discussion and issues (Mac).

CCP Phantom - Senior Community Developer

Silent Infinity
#2 - 2017-01-12 13:11:09 UTC
Just as in the first attempt, I can't log on due to error message "could not copy files from tranquility"
#3 - 2017-01-12 13:14:19 UTC
Loading content of corp hangar in citadels or engineering complexes takes ages when lot of items is in there. It wasn't happening in previous versions.
The-Culture
#4 - 2017-01-12 13:44:06 UTC  |  Edited by: OldWolf69
It just won't let me log in. Launcher starts, i click on the account i want to start, it opens the char selection screen.... and that's it. Clicking does nothing. http://imgur.com/a/Cwar2
Any ideeas how to solve it?
PS.
I also got this http://imgur.com/a/Qign9
DARKNESS.
#5 - 2017-01-12 14:07:52 UTC
Whatever you did to the explosion sounds, the last step, the actual explosion, does not adhere to the camera range sound muffling any more. While the small precursor explosion sounds are all muffled or inaudible when zoomed out far enough, the actual explosion blasts out of my speakers like a thunder even when zoomed out to max range. So far I have noticed this on NPC battleship explosions but not frigate explosions.

UI Improvement Collective

My ridicule, heavy criticism and general pale outlook about your or CCP's ideas is nothing but an encouragement to prove me wrong. Give it a try.

Silent Infinity
#6 - 2017-01-12 16:10:52 UTC
Yeah, sounds like alot of issues with the launcher on this new patch, hope ccp fixes this soon because I can't log on at all. Been having bad lag issues since first patch attempt 2 days ago as well.
Amarr Empire
#7 - 2017-01-12 16:19:57 UTC
After the update, It took really long time to log in and remain black screen until I try to close the window. Once in the game, no appearance of my ships shown in the game. the station seems have some bugs, which is shown fragments. None of these issues happened before, so....
#8 - 2017-01-12 17:22:59 UTC
Industry is locking up, with stalls to show a new BP taking a minute, sometimes much more. Multiple accounts - same behavior
#9 - 2017-01-12 17:50:19 UTC
If I look up my Blueprints in the industry window I can only choose between "All facilities" and the one facility I used the last time.

If I switch to "All facilities" I can see all other facilities where blueprints are stored.
But as soon as I choose one, all other facilities are hidden again.
So I always have to switch back to "All facilities" which takes a long time because every blueprints is loaded.

Don't know if it's the same problem KIller Wabbit mentioned ;-)
Gallente Federation
#10 - 2017-01-12 18:57:06 UTC  |  Edited by: Trixie Ormand
OldWolf69 wrote:
It just won't let me log in. Launcher starts, i click on the account i want to start, it opens the char selection screen.... and that's it. Clicking does nothing. http://imgur.com/a/Cwar2
Any ideeas how to solve it?
PS.
I also got this http://imgur.com/a/Qign9

Same issue
Any fixes available???
#11 - 2017-01-12 19:33:58 UTC
EC still do not do any notifications when fuel left is under 24h...

EsiPy - Python 2.7 / 3.3+ Swagger Client based on pyswagger for ESI

EvE-Scout Enclave
#12 - 2017-01-12 19:59:58 UTC
Howdy! Thank you as always for your efforts.

Since the update, when in Simulated Fitting: Tech 3 Destroyer Stats do not update at all when switching between Modes.


Thank you,

- lw.
#13 - 2017-01-12 20:13:29 UTC
Seems to be quite some lag today.

Or perhaps it is just me getting old?

This is not a signature.

Mercenary Coalition
#14 - 2017-01-12 20:45:31 UTC
Paulus Titans wrote:
Just as in the first attempt, I can't log on due to error message "could not copy files from tranquility"


I'm getting the exact same error.

For God; Salvation is Imperative, but not at the cost of our Humanity!

The Vitoc Problem - Conventia Underking

#15 - 2017-01-12 20:53:52 UTC
This has to be the worst patch ever CCP :(

Everything is taking so long to accomplish......... right click on objects, particularly POS buildings takes ages to bring up the contextual menu.

The Industry window is also WORSE now than it has ever been.

If you look for blueprints, it defaults to the last place you looked and will NOT let you select a new place to look until you select the "show all location" option, then it seems to remember all the locations.

I'm having issues docking at NPC stations, the client seems to forget that I asked it to dock and I have to manually select Dock a second time.

All my corp members are reporting slowness in general. The market window seems really slow at looking for orders/prices.

I hope this gets fixedIT soon :(

Regards.

F.
Gallente Federation
#16 - 2017-01-12 21:07:53 UTC  |  Edited by: Trixie Ormand
As a paying subscriber i think any game time missed should be reimbursed...
so far not been able to logon since the update this morning...
Twisted
League 0f Grumpy 0ld Farts
#17 - 2017-01-12 21:37:19 UTC
Croc Evil wrote:
Loading content of corp hangar in citadels or engineering complexes takes ages when lot of items is in there. It wasn't happening in previous versions.


^^ This. Took so long for me I gave up and logged off. Loving our EC so I hope a quick patch can fix this one.
C C P Alliance
#18 - 2017-01-12 21:44:10 UTC  |  Edited by: CCP Darwin
Trixie Ormand wrote:
OldWolf69 wrote:
It just won't let me log in. Launcher starts, i click on the account i want to start, it opens the char selection screen.... and that's it. Clicking does nothing. http://imgur.com/a/Cwar2
Any ideeas how to solve it?
PS.
I also got this http://imgur.com/a/Qign9

Same issue
Any fixes available???


Yes. Based on the "file is corrupt" messages in your log, this might help: In the launcher, choose Shared Cache... from the launcher menu in the upper right of the window. (right next to the minimize icon.)

Then, click the "Verify" button. This should check for corrupted files and fix them. Once it completes, try to launch the game again. If an earlier attempt to log in corrupted your game files, this will correct that.

CCP Darwin  •  Senior Software Engineer, Art & Graphics, EVE Online  •  @mark_wilkins

Badfellas Inc.
#19 - 2017-01-12 22:30:54 UTC
The game is Sooo Slow today.
Opening corp hangars, its taking 20 to 30 seconds most times for anything to display. sometimes much much longer.
Mercenary Coalition
#20 - 2017-01-12 22:59:36 UTC  |  Edited by: NightmareX
Not sure if this issue is specific to this release as i think it has been like this for a little while now.

Basicly, i found an issue when it's about unloading or removing charges from your launchers, guns and so on in the fitting window. I made a topic about it here that explains it all. But was told by the ISD guy there to post about it here.

Here is the issue: https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&m=6793129#post6793129

Let me know if this is a confirmed bug, or if this is actually supposed to be like that, thanks.

EDIT: Will put up a bug report about this now.

EDIT 2: The bug report is now sent.

Here is a list of my current EVE / PVP videos:

1: Asteroid Madness

2: Clash of the Empires

3: Suddenly Spaceships fighting in Tama

4 Pages123Next pageLast page
Forum Jump