EVE Information Portal

 
4 Pages123Next pageLast page
 

June release - Issues

First post
Author
C C P Alliance
#1 - 2017-06-13 11:03:35 UTC  |  Edited by: CCP Phantom
We are excited to announce the deployment of the EVE Online June release on June 13.

Quick info
Rogue Swarm Alert
Patch notes
EVE Updates



The June release introduces an exciting new event Rogue Swarm Alert. In this event, you can fight rogue drones and loot valuable items. You can find SKINs, accelerators, PLEX and more. We also get new ship models, color-blind support, and a set of various rebalances. Additional, we have a large amount of bugfixes and small, but useful improvements. We also have worked on client performance improvements.

Information threads
General discussion and feedback (PC)
General feedback and issues (Mac)

CCP Phantom - Senior Community Developer

C C P Alliance
#2 - 2017-06-13 11:17:41 UTC  |  Edited by: CCP Habakuk
Known issues

Graphics:
  • Areas of the Amarr and Caldari hangars appear darker than is desired
  • Planetary assets are missing their icons
  • Blueprint icons can be incorrect
  • Alliance logo is missing from Territorial Claim Units


Science & Industry:
  • It is not possible to move a locked blueprint from corp deliveries (which is now the fallback location when delivering a corp industry job with no office rented). Please send a support ticket, if you are affected.


Corporation assets:
  • Items in corp deliveries in a location where the corporation had impounded items have mistakenly been moved into impounded. This was corrected with a database update during downtime on Wednesday, 2017-06-14.
  • Items in corp deliveries are not shown in step 2 of creating a contract if there is no corp office in the station. Workaround: Open the contract window through the right-click menu for the items, which you want to contract (and then just ignore step 2).
  • Corporation industry jobs in Upwell structures cannot be delivered, if the office is no longer rented.


User Interface:
  • Stacked windows are not minimizing when using the Neocom icon, using the minimize option in the top right of the window still works

CCP Phantom - Senior Community Developer

General Tso's Alliance
#3 - 2017-06-13 11:47:26 UTC  |  Edited by: Dark Drifter
first...
i have a vexor in my vexor to vexor

https://68.media.tumblr.com/ad0cd1aa8894c9fe5b77dd7cc5bf957e/tumblr_orhi3o8VkL1un8kwho1_1280.png


EDIT: fixed had to repackage hull to fix
#4 - 2017-06-13 11:49:59 UTC
Client opens, cannot log in!!!!!!!!!!!! grrrrr
#5 - 2017-06-13 11:52:25 UTC  |  Edited by: Stella Southstar
solved
#6 - 2017-06-13 11:54:46 UTC
Yep same here. Click on character on start up then just get a black screen. Cry
#7 - 2017-06-13 11:58:39 UTC
Stella Southstar wrote:
solved



Oh do tell please
Suddenly Content
#8 - 2017-06-13 12:27:26 UTC
I just consumed a Rogue Swarm Acclerator, but according to the UI it seems like i now need more Time to train instead of less, i'm pretty sure Drones V took me 9 Days now it tells me it going to take 17 Days
#9 - 2017-06-13 12:44:55 UTC
In Jita, creating private courier contracts, the Pick Items (2/4) window does not display any items in my Deliveries hangar.
The Initiative.
#10 - 2017-06-13 13:14:30 UTC
Is it a bug or intended that the sites drop a single PLEX?

ie previous events occassionally had it drop a PLEX being the full value item, I just got a single nuPLEX and it would seem I am being trolled, i was excited then realised that it was not as exciting?
#11 - 2017-06-13 13:28:43 UTC
Client startup from launcher appears to take 3 times longer. On a SSD, so did the client footprint grow THAT much?
REFORD
#12 - 2017-06-13 13:36:35 UTC

  1. After patch perfomance in hangar better but still GPU usage is too high.
  2. Lock at screenshots.
    GPU usage in Hangar before patch
    GPU usage in Hangar after patch
    GPU usage in Captain's Quarters
    See the difference. It's only 30 fps! Why so high gpu clock when my ship in hangar??? What will be with 60 fps???
    Please, stop using my client to mine bitcoin or at least add PLEXes every day into my vault.
    And bring back static background.
    Ticket created.
    EBR-123398
  3. Please implement Custom tracking position for your freaking Incarna camera.
  4. Bring back Advanced audio settings.

Aura: "You need to be within range to execute this function."

Kimi Räikkönen: “Leave me alone, I know what I’m doing.”

C C P Alliance
#13 - 2017-06-13 13:49:45 UTC  |  Edited by: CCP Habakuk
Sven Joringer wrote:
In Jita, creating private courier contracts, the Pick Items (2/4) window does not display any items in my Deliveries hangar.


Thanks for your report! It seems like this step is indeed not displaying items in corp deliveries, if you have no corp office in this station. As workaround for this bug you can still successfully create the contract by opening the contract window through the right-click menu for the items, which you want to contract (and then just ignore step 2).

CCP Habakuk | EVE Quality Assurance | Team Five 0 | (Team Gridlock)

Bug reporting | Mass Testing

Amarr Empire
#14 - 2017-06-13 13:52:13 UTC
Since this update the Ship Fitting tool has been bugged for me. The tool does not automatically update values now when I place modules into any of the slots. I either have to make another ship active and then re-board the ship I am trying to fit up or restart the client to see the fitting tool update to new values (though the capacitor does update).
This is pretty frustrating as I have a lot of ships needing to be fit - anyone else having this issue?
C C P Alliance
#15 - 2017-06-13 14:00:18 UTC
Salu Kelmalu wrote:
Since this update the Ship Fitting tool has been bugged for me. The tool does not automatically update values now when I place modules into any of the slots. I either have to make another ship active and then re-board the ship I am trying to fit up or restart the client to see the fitting tool update to new values (though the capacitor does update).
This is pretty frustrating as I have a lot of ships needing to be fit - anyone else having this issue?
Thanks for reporting this, we have an old outstanding isse where if theres no one active in your system and you are in an Upwell structure, sometimes this can occur. Undocking and docking up again should resolve the problem. Does this match what you are experiencing?

CCP Lebowski | EVE Quality Assurance | Team Five-0

@CCP_Lebowski

Amarr Empire
#16 - 2017-06-13 14:07:57 UTC
CCP Lebowski wrote:
Salu Kelmalu wrote:
Since this update the Ship Fitting tool has been bugged for me. The tool does not automatically update values now when I place modules into any of the slots. I either have to make another ship active and then re-board the ship I am trying to fit up or restart the client to see the fitting tool update to new values (though the capacitor does update).
This is pretty frustrating as I have a lot of ships needing to be fit - anyone else having this issue?
Thanks for reporting this, we have an old outstanding isse where if theres no one active in your system and you are in an Upwell structure, sometimes this can occur. Undocking and docking up again should resolve the problem. Does this match what you are experiencing?


Thanks for such a quick reply!
Yes, that did match what I was experiencing - I was in a fortizar in wh space. Undocking and redocking has solved the issue. Thanks for the workaround and speedy help. Have a good day!
#17 - 2017-06-13 15:56:43 UTC
RandomGuyC5 wrote:
I just consumed a Rogue Swarm Acclerator, but according to the UI it seems like i now need more Time to train instead of less, i'm pretty sure Drones V took me 9 Days now it tells me it going to take 17 Days


So I've got the similar issue. My training times didn't increase but they didn't change at all. I expected them to drop quite significantly but instead I see no difference.
#18 - 2017-06-13 16:05:43 UTC  |  Edited by: Octavia Daya
A rather small issue:

Character Biography - After some editing the lettercounter shows 1422/1000. The letters are in truth way below this number. After ctrl-x and ctrl-v it now shows 1030/1000. Added URL-Link. As soon as I add a 'Space' it jumps to 1356/1000. Can't go above 1360/1000 this way. lettercounting myself i come up with 995 (1 for letter, 2 for BR). Maybe URL-links getting counted into it?
#19 - 2017-06-13 16:30:14 UTC  |  Edited by: Miiikka
For some reason you have screwed with the columns of the survey scanner.

You have either added or moved a 'volume' column, and do not allow any options to move or remove any columns.

Please give this option, as its a pain in the ass and makes the window larger than it needs to be.
C C P Alliance
#20 - 2017-06-13 16:51:27 UTC  |  Edited by: CCP Lebowski
Miiikka wrote:
For some reason you have screwed with the columns of the survey scanner.

You have either added or moved a 'volume' column, and do not allow any options to move or remove any columns.

Please give this option, as its a pain in the ass and makes the window larger than it needs to be.
We added a volume column to this window yes, but we don't have any plans to implement a column filter for window at this time. Out of curiosity and to potentially help the case for future iteration, whats your use case for removing this column?

CCP Lebowski | EVE Quality Assurance | Team Five-0

@CCP_Lebowski

4 Pages123Next pageLast page
Forum Jump