Pyfa - The Python Fitting Assistant - v2.3.0 (Mutaplasmids!)


(Moebbius) #104

Hi,

When i want to update my character skill ( Window>Character Editor>EVE SSO>Get Skills) i get the following error: Error fetching skill information.

Also when i go to eve sso - manage characters - add character my browser opens but i get the following error in all my browsers: Your connection is not secure.

Now i cant add or update my skills anyone has a solution?


(UniqueVo1t) #105

From what I’fe found about this error it’s a “because we were using pyswagger, which may have been doing something funky with the certs it requires” https://github.com/pyfa-org/Pyfa/issues/1548

Seems like certificate issued to www.pyfa.io is outdated. Valid from 21.05.2018 to 19.08.2018.


(Koolook Ongrard) #106

Hi!
I have the same issue as Moebbius.
I added EVE character a day or two ago and and after I messed enough with the skills I tried to update them from server and received the same “Error fetching skill” error.

After I tried to remove character I can not add it again. Stuck on the localhost page. Pyfa does not get a reply.


(Kaivarian Coste) #107

^ same


(UniqueVo1t) #108

Now everything works


(Koolook Ongrard) #109

Now and for me.
Thanks!


(elitatwo) #110

Looks like the python3-markdown is already installed and since you are searching with aptitude already, try to install the other requirements like caja, ruamel-yaml and python-debianbts.

“sudo apt install caja python-ruamel.yaml python-debianbts”


(dewk) #111

is there anyway to wipe all old fittings?


(Dreiblum) #112

I tried to open the preferences and got an error message. Any idea what could help?


(Sobaan Tali) #113

Same. Running PyFa v2.4.0. Also getting four error prompts, all stating the same thing as erg cz’s image.


(dewk) #114

Surely someone has asked about how to completely wipe old fittings?

I know a fresh install won’t do it.

There has to be some other way to do it other than manually deleting every single fit?!


(Jurietto) #115

OS version: Windows-10-10.0.17134-SP0
Python version: 3.6.1 (v3.6.1:69c0db5, Mar 21 2017, 17:54:52) [MSC v.1900 32 bit (Intel)]
wxPython version: 4.0.0b2 (wxWidgets 3.0.4)
SQLAlchemy version: 1.1.10
Logbook version: 1.0.0
Requests version: 2.18.4
Dateutil version: 2.6.0

####################

Traceback (most recent call last):
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\sfBrowserItem.py”, line 333, in OnLeftUp
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\sfBrowserItem.py”, line 50, in DoCallback
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\fitItem.py”, line 369, in deleteBtnCB
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\fitItem.py”, line 387, in deleteFit
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\service\fit.py”, line 220, in deleteFit
AttributeError: type object ‘type’ has no attribute ‘processors’

####################

Traceback (most recent call last):
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinViews\fittingView.py”, line 89, in fitSelected
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinViews\fittingView.py”, line 342, in fitSelected
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinViews\fittingView.py”, line 356, in updateTab
AttributeError: ‘NoneType’ object has no attribute ‘ship’

####################

Traceback (most recent call last):
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\sfBrowserItem.py”, line 333, in OnLeftUp
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\sfBrowserItem.py”, line 50, in DoCallback
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\fitItem.py”, line 369, in deleteBtnCB
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\gui\builtinShipBrowser\fitItem.py”, line 387, in deleteFit
File “C:\Users\holme\Documents\Sync\Git\blitzmann\Pyfa\service\fit.py”, line 220, in deleteFit
AttributeError: type object ‘type’ has no attribute ‘processors’

Trying to delete fits and I get this error. Freshly installed not 15 minutes ago.


(Giddy McFee) #116

Ive used the eve SSO to manage my charcters and I have added 7 characters over 3 accounts. However I cannot see all those charcters in the drop down box in the top right, how can I populate that drop down with my other characters?


(Luscius Uta) #117

Do you plan to add support for ‘Subverted’ JVN-UC49 drones in near future?


(lllumittani) #118

I have the same problem. I only see two characters + “all 5” and “all 0” in the list even if I add more characters. They show in the ESO manage characters window but not in the top right corner drop down list.


(Giddy McFee) #119

@lllumittani ive managed to work it out

  • Open character Editor
  • next to the field that says “all5” click create character and call it your character name and click ok, that field will then change to characters name
  • Then on the EVE SSO tab in the character editor either sleect your character from the list and click get skills OR at the bottom click "log in with eve SSO " using the account that the character you want in pyfa, choose that character and it should then be in the dop down.

(Fluffy Moe) #120

post deleted, explanation received, no issue. thanks for anyone taking the time.


(Lugh Crow-Slave) #121

If only it had OH estimates like EFT used to


(Fluffy Moe) #122

OH is super easy to calculate though it would be nice to see it. I still don’t know what is the discrepancy that I posted. Clearly something is very amiss either at CCp or PYFA end and I can’t even tell what. Maybe I will open an ingame support ticket requiring clarification, this way I will at least know which is the bug.


(Suitonia) #123

The max spool up is 150%, which is 2.5x the damage total, not 1.5x total. It’s a bonus of 150% of the original value.

Your original 397 DPS will be 992.5 DPS at max spool, so PYFA is right.