🇭🇺 Nagy múltra visszatekintő MAGYAR Corp várja tagságodat! #PVE #PVP #0.0

TAGFELVÉTEL

Üdvözlünk a Wings of Turul-nál, ahol a pilóták szabadon repülhetnek a végtelen csillagos ég alatt! Csatlakozz hozzánk most, és merülj el az igazi űrhajós élményben a 0.0 területeken!

Miért válaszd a Wings of Turul-t?

:sparkles: Számtalan lehetőség az új és tapasztalt játékosoknak: Itt a helyed, akár most kezded, akár már számos űrbeli csatában vettél részt. A tapasztalt pilóták segítenek eligazodni az űr rejtelmeiben, és a Wings of Turul közösség mindig készen áll arra, hogy új tagokat üdvözöljön.

:crossed_swords: Együtt repüljünk a 0.0-ban: Itt várnak a valódi kihívások és izgalmak. Háborúzz, kereskedj, és bányássz egy olyan területen, ahol a csillagok közel vannak, és a lehetőségek végtelenek.

:milky_way: PVP Roamok és Szórakoztató Programok: Ne csak repülj velünk, hanem szerezz tapasztalatokat izgalmas PVP roamokon is! Vegyél részt közösségi eseményeinken, ahol a humor és a szórakozás is fontos része a játéknak. Legyen szó vadászatokról, csatákról vagy egyszerűen csak lazulásról, mindig találsz valami szórakoztatót a Wings of Turul-nál!

:moneybag: Bővülj velünk: A Wings of Turul folyamatosan bővül, és most itt a lehetőség, hogy részese legyél ennek a dinamikus közösségnek. Legyél a változás részese, és segíts nekünk építeni a 0.0-ban élő hajóhadunkat.

:rocket: Újonc Képzési Program: Nem vagy egyedül az úton! A Wings of Turul kidolgozott egy speciális képzési programot az újoncok számára, hogy segítsen nekik minél gyorsabban belecsöppenni az űrhajós élet izgalmába.

Hogyan csatlakozhatsz?

Csatlakozz most a “Wings of Turul” céghez, és indulj el az űrhajós élmény útján velünk! Keress minket a játékban a Staines köcsögök csatin, vagy írj egy üzenetet itt a facen de akár privát conv-ot is indíthatsz bármelyik W.O.T.-os pilótához.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! Csatlakozz hozzánk, és repülj a Wings of Turul szárnyain a végtelen űrben! :rocket::sparkles:

1 Like

A post was merged into an existing topic: :hungary: Hungarian Corp with a Rich History Welcomes Your Membership! #PVE #PVP #0.0

The main spoken Language in this subforum should be english, so i have merged your translated Topic in your the English one…