[TURKISH] THE OLDEST AND ACTIVE TURKISH CORP IS LOOKING FOR MEMBERS!

[TURKISH] Hammer of Titan - Are You Ready to Join?

Would you like to join the oldest and most stable Turkish corp? ?

Hammer of Titan is a low-sec-focused company run by 20 active and experienced PvP players.

We are now looking to welcome both beginners and experienced players!

:white_check_mark: We have established dominance in the low-sec system with nearly 30 players.:white_check_mark: We freely engage in all kinds of PvE activities, following our own rules and without accountability.:white_check_mark: Doom awaits anyone who trespasses in our systems!

Features:

Advanced industrial infrastructure (R64 moon mining & production buildings)

Ratting, mining, level quests, production, and more

Action-packed battles for those who love PvP

Our Company Rules:

-A working microphone

-Be active on TeamSpeak3 when online

That’s all!

Our TS3 server is open to all Turkish players. Even if you don’t want to join the company, you can join to chat.

You can send an email to the in-game character BayE or DoubleE…

There are no mandatory alliance fleets to join. There are no minimum PVP fleets to join. You can set your game-real-life balance as you wish.

=======

[TURKISH TRANSLATE] Hammer of Titan - Katılmaya Hazır Mısın?

Aktif olan en eski ve en istikrarlı Türk corpuna katılmak ister misin?

Hammer of Titan, 20 kişilik aktif ve deneyimli PvP oyuncusu tarafından yönetilen, lowsec merkezli bir şirkettir.

Artık hem yeni başlayan hem de deneyimli tüm oyuncuları aramıza katmak istiyoruz!

:white_check_mark: 30’ye yakın lowsec sisteminde hâkimiyet kurmuş durumdayız.
:white_check_mark: Kendi kurallarımızla, kimseye hesap vermeden her türlü PvE aktivitesini özgürce yapıyoruz.
:white_check_mark: Sistemlerimize izinsiz giren herkesi kaçınılmaz son bekliyor!

Sunulan İmkanlar:

Gelişmiş endüstriyel altyapı (R64 moon mining & üretim yapıları)

Ratting, mining, level görevleri, üretim ve daha fazlası

PvP’yi sevenlere bol aksiyonlu savaşlar

Şirket Kurallarımız:

-Çalışır durumda bir mikrofon

-Online olduğunda TeamSpeak3 üzerinde aktif olmak

Hepsi bu kadar!

• ts3 sunucumuz tüm türk oyunculara açıktır şirkete girmek istemeseniz bile muhabbet etmek için katılabilirsiniz

oyun içi BayE DoubleE karakyerine mail atabilirsiniz…

ZORUNLU KATILMAN GEREKEN ALLİANCE FLEETLERİ YOK
MİNİMUM KATILMAN GEREKEN PVP FLEETLERİ YOK
OYUN-GERÇEK HAYAT DENGESİNİ İSTEDİĞİN GİBİ BELİRLEYEBİLİRSİN..

4 Likes

Hammer of Titan - Türkiye’nin En Eski ve En Aktif Türk Corp’u!

:white_check_mark: 20 Aktif PvP odaklı oyuncu tarafından yönetilen

:white_check_mark: Lowsec merkezli

:white_check_mark: PvP & PvE uyumlu

:white_check_mark: Yeni & Eski tüm oyunculara açık!

:fire: Neler Sunuyoruz?

• Kendi kontrolümüzde 30’den fazla lowsec sistem

• Bu sistemlerde tam bağımsız PvE ve PvP hakimiyeti

• R64 moon madenleri ve hertürlü gemi ve modül üretimi yapabileceğiniz üretim tesisleri

• Ratting, mining, level mission, üretim gibi tüm PvE aktiviteleri

• Aktif PvP filoları ve sistem savunması

• Amarr trade hub’a çok yakın konum

• Kapsamlı intel ağı ile sistemlere giren herkesi anında tespit

:speech_balloon: Kurallarımız Basit:

• Çalışan bir mikrofona sahip olmak

• Online olduğunuzda TeamSpeak3’te aktif olmak

Hepsi bu! Daha fazlasına ihtiyacınız yok.

:busts_in_silhouette: Kimler Katılabilir?

• Oyuna yeni başlamış veya uzun süredir oynayan herkes

• PvP , PvE, mining, üretim vb. gibi her türlü alanlara yönelmek isteyenler

• Highsec, lowsec ya da WH’de yaşayan ama Türkçe topluluk arayanlar

:headphone: Sadece Muhabbet İçin Bile Gelebilirsin

TS3 sunucumuz herkese açık!
İster katıl, ister bir selam ver, istersen herhangi bir konu hakkında bilgi al fark etmez !

Hammer of Titan ile sadece bir corp değil, bir topluluğun parçası olacaksın.
Güney Domain ve Derelik bölgeleri bizim kontrolümüzde.
Kurumsal, düzenli ve samimi bir yapı arıyorsan yerin hazır!

5 Likes

Oyuna yeni başlamış veya başlayacak olan herkese kapımız açık, dilediğiniz gibi sorularınızı sorup oyunu bizimle beraber öğrenebilirsiniz.

4 Likes

EVE online sevdalı tüm arkadaşları aramıza bekleriz. Keyifli, güzel sohbetli bir ortamımız var. Yeni arkadaşlara yardımcı olmayı seviyorum. Özellikle Mining ile ilgilenen varsa katıldığınızda bana ulaşabilirsiniz.

Oyun ne kadar tek başına oynanabilir de olsa belli bir noktadan sonra destek almadan zor oluyor. Bundan dolayı yeni arkadaşların daha çok sosyallik olan bir ortamda gelişmesi çok daha kolaylaşıyor. Bende oyuna bu şekilde başlayan bir arkadaşınız olarak bu sistemi destekliyor ve elimden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğumu belirtmek istiyorum.

Saygılar. o7

4 Likes

sadece yeni oyuncuları değil aynı zamanda her meslekten eski tüm oyuncuları da aramızda görmek isteriz !

3 Likes

Wormholede oynamayı seviyorum şirketim Low Security merkezli olmasına rağmen bölgemizde çok fazla wormhole çıkıyor ve ben bu wormholeler içinde combat site ve tarama yaparak para kazanıyorum. Teamspeak’de çok güzel ortamımız var muhabbet ediyoruz herkese tavsiye ederim.

4 Likes

Oyunu bilen arkadaşlarımız için sınırsız PVP aktivitelerin olduğu, üretimci arkadaşlar için low sec, null sec, wh gas siteları, döndüğümüz full complu mining bufflı fleetler ile kazma yapabilirsiniz. Expo yapan arkadaşlar için biçilmez kaftan sansha providence bölgesindeki relicler ile bir haftada plex parasını toparlayabilirsiniz. Ayrıca rat yapanları tacklayıp kesmek için fleet çağırabilirsiniz. Oyunda yeni misin? Hiç sorun değil senin için hazırlamış olduğumuz 100 er adetten fazla expo, mining, tackle, pvp shiplerimizi ücretsiz alabilir para kaybetmeden istediğin etkinliği yapabilirsin. Oyunda eski ve tecrübeliyim diyorsan da veteran üyelerimizle etkinliklerimize katılabilir servetine servet katabilirsin. Hepsinden daha da önemlisi oyunu bizimle oynayarak her akşam şaka şamatanın ve eğlencenin dibine vurabilirsin. Seni de aramızda görmek istiyoruz.

4 Likes

Yaklaşık 8 yıldır bulunduğum ve birçoğuyla reelde görüşebildiğim bir topluluk. Sadece oyun arkadaşı kazanmanın ötesine sizleri de aramıza katılmaya davet ediyoruz. o7

3 Likes

Logosunda 16 türk devleti sayısı kadar gemi tipi içeren ve ay yıldızımızı EvE Dünyasında başarıyla temsil eden Alliance Burjuva.

BİZİM DÜNYAMIZDA YOLCULUK ya da VARIŞ NOKTASI ÖNEMLİ DEĞİLDİR. ÖNEMLİ OLAN KİMİNLE UÇTUĞUNDUR… İzleyin; https://youtu.be/x43V7oXRYzQ?si=9DJA2IaY2LmRKOx0

Hisec, Lowsec, Nullsec ya da wormhole’de yaşayan tüm Türk Şirketleri Alliance Burjuva’ya bekleriz.

1 Like

Düzenli olarak multibox abyssal yapıyorum. Corp ortamı çok güzel arkadaşlar gayet tecrübeli ve yardımcılar. Teamspeak şartı var. Oyunu öğrenmek isteyen veya tecrübeli herkesi bekleriz o7

1 Like

Merhaba. Yıllar önce 30 saat fln oynamış hiç anlamamış birisiyim. İçimde uhde kaldı bu oyun. Yardımcı olursanız tekrar başlamak isterim. Artuvic steam nickim. Ts adresini atabilirseniz sevirinim

1 Like

HAMMER - BURJUVA discord linki

ts3 adresi ip: 162.19.153.34 şifre: hammer

konuşma programı olarak teamspeak kullanıyoruz TR akşam saatlerinde en fazla online oyuncunun olduğu saatler.

up still looking for turkish players