[DK] 🇩🇰 Dansk Corp - 0.0, PvP, PvE, 'Venner og oplevelser for livet'

Velkommen til GO RØV [IDSKO] - Din Hjemmehavn i Eve Online

Kære Danmark! :denmark: :denmark: :denmark: OGSÅ NOOBS!

Vi kalder alle danske Eve Online-spillere, uanset hvor du befinder dig i New Eden! Hos GO RØV [IDSKO] går vi langt for at skabe et inkluderende og følelsesmæssigt berigende fællesskab, hvor du kan udforske universet sammen med ligesindede kammerater. Vores fælles dedikation til dine oplevelser, er vores fornemmeste prioritet. Hos Go’ Røv får du oplevelser for livet!

Hvad siger vores members?:

Har spillet i mange år og dette fælleskab er det bedste jeg har være i

Mange af mine IRL venner har jeg gennem dette community

Mange fleets, masser af aktiviteter, man keder sig aldrig

Der er næsten altid folk på discord eller ingame

Hvad tilbyder vi:
:fiestaparrot: Daglige Mining Fleets med Rorqual Boost og Fuld SRP - både på hulks og Rorquals: Vores mineaktiviteter er et socialt samlingspunkt med økonomisk støtte, der giver dig mulighed for at nyde Eve Online fuldt ud.
:parrot: Adgang til mere end 200 0.0 Sec Space Systemer: Udforsk det ukendte og drag fordel af vores enorme område i space.
:loveparrot: Nogle af de bedste FC’er i Eve med Fuld SRP på alle fleets: Vores erfarne Fleet Commanders leder dig gennem slaget og sørger for dit killboard bugner af kills.
:fiestaparrot: Mulighed for at deltage i Super Carrier ratting: Du kan vælge at ratte i alt fra ishtars til super carriers - 24 ttimer i døgnet!.
:dealwithitparrot: Noob-venligt miljø - Alle er velkomne: Uanset din erfaring, vil du finde et hjertevarmt hjem hos os. Vi har den fedeste humor!
INGEN CTA!

Vores Killboard:

Vores ekstra goder:

:point_right: IRL Arrangementer 5-6 gange om året: Del livet uden for Eve til vores sommerfest eller andre begivenheder.
:point_right: Aktivt rent Dansk Discord: Vores Discord er hjertet af vores fællesskab - en platform for diskussion, samarbejde og sjov.
:point_right: Kontakter og venskaber overalt i Eve: Vi har opbygget forbindelser i hele Eve Online-universet, og du er velkommen til at drage fordel af dem.

Om os:

GO RØV [IDSKO] er mere end bare en corporation - vi er en stærk, social enhed med rødder, der strækker sig over 20 år. Vi ønsker at invitere dig til vores familiære fællesskab, hvor vi kan fortsætte vores eventyr sammen. Vi er dedikerede til at bevare de dyrebare relationer, vi har opbygget med vores tidligere medlemmer.

Vi er et aktivt fællesskab, der fokuserer på teamwork, økonomisk succes og, vigtigst af alt, sjov. Alle vores medlemmer skal føle sig velkomne og inkluderede i vores fællesskab.

Hos GO RØV [IDSKO] vægter vi IRL arrangementer højt. Vores årlige fester, jule- og påskefrokoster samt LAN-events giver os mulighed for at fejre sammen uden for skærmen.

Vi tilbyder en bred vifte af aktiviteter, herunder PvP, PvE, mining, industri og Wormhole, hvor du kan deltage i capital fights, small gang pvp, ratting i sites, exploration og industrielle aktiviteter, herunder capital produktion og mining ops. Mulighederne for at tjene isk i Eve Online er ubegrænsede.

Vi bestræber os på at gøre vores medlemmer selvforsynende og så autonome som muligt. Vi er stærkt decentralt organiseret - så du kan få mest ud af vores stærke sammenhold! Alle er velkommen til at lave hvad de vil og corp bakker i de fleste tilfælde op!

Hvis du ønsker at blive en del af vores samfund eller har brug for mere information om vores corporation, er du mere end velkommen til at kontakte os ingame i kanalen “IDSKO,” anmode om medlemsskab på vores Facebook-gruppe “GO RØV [IDSKO],” eller nå ud til os på Discord.

På vores Facebook-gruppe kan du finde billeder fra vores tidligere fester og arrangementer, der vidner om de gode tider, vi deler.

Med venlig hilsen,

Marhiquen’x CEO for GO RØV [IDSKO]

1 Like

Placeholder

dessverre jeg taler inte dansk, bare norsk))

Ohhhh - desværre vores norske bro :slight_smile:

Daglig bump! :smiley:

Bump of the day

Er i glar!!!?

Bump of the Day

Bump of the day

Bump of the day

Dagli bump

Hands down det bedste community jeg har været en del af i EVE.
Kan klart anbefales!

1 Like

Tak Crushie! :star_struck:

Dagens bump

Dagli’ bump

Dagli’ bump

Hej,

Skal lige forstå, er der tale om et Corp også, eller er det blot et Discord og FB fællesskab I kører?

1 Like

Vi er et aktivt corp :slight_smile:

Dagli bump

bump op