Anatolia Salvage and Mining Association recruiting internationally!

Türkçe daveti ve teşekkür yazımı, yazının sonlarına doğru bulabilirsiniz .

//Have a good week and fly safe gents !

As a Turkish person the name of Anadolu [Anatolia] means for me is cooperation and spirit of unity. I wanted this word known by many people and i established a new industrial, pvp and pve corporation “Anatolia Salvage and Mining Association”.

Our main goals are beign a good and respected corp. in the universe of Eve, making new friends, blues and improve our relations with our existing friends.

We dont have any requirements of skill points or anything. We only need people who is friendly and respects to eachother in any term.

We established our operations on nullsec and highsec. If you wanna be a part of our family too, sent me an ingame mail or join our discord !

People of the Mediternean from Gibraltar to Suez, Suez to Bosphorus lets unite !

//

Hayırlı haftalar ve güvenli uçuşlar efendiler !

“Anadolu” ismini, ruhunu ve birliğini göstermek adına açmış olduğum “Anatolia Salvage and Mining Association “ şirketi, kısa zamanda kemik kadro ile 10 kişi sayısına ulaştı.

Gerek High Security/ Low security sistemlerinde npc sinyaller kovaladık, low, null security ve wh asteroidleri kazarak, rat yaparak, athanor istasyonu ve raitaru istasyonu demirleyip moon ore kazarak endüstrimizi ilerlettik, evictionlar atlattık ve tecrübeler, dostlar kazandık.

Anatolia Salvage and Mining Association şirketi olarak gayemiz ve ilkelerimiz;

Arkadaşlığın ve dostluğun olduğu bir ortamda, patronluk taslama olmadan insanların birbirine ve bilgilerine saygı gösterdiği bir ortam oluşturmuş bulunmaktayız.

Her ne kadar şahsım “Saldiray Mert” şirket kurucusu olarak görünüyor olsamda, şirketimizde bulunan her pilotun yönetim ve planlamada eşit söz hakkı bulunmakta.

Yakın gelecekteki amaçlarımızdan birisi 50 üye çizgisine ulaşıp, Türk dünyasının yabancılara doğru tanıtılması, yardımsever ve güçlü Türk toplumunu tekrardan Eve evreninde baştacı etmek ve saygı duyulan bir şirket haline gelmektir.

Tüm üyelerime buradan harcamış ve harcayacakları eforlar için teşekkür etmek istiyorum.

Başlangıçtan itibaren yanımda bulunan “Sweet Butcher” ve “Sophia Loren” isimli arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır.

Yazının başında anlatmış olduğum şirketimizin dostlarına da teşekkür etmek istiyorum.

Bu dostlardan ve Blue şirketlerden bir kaçı ;

Şirketler olarak ;

Hammer Of Titans

Avcı Konseyi

Void Republic

Oyuncular olarak ;

Bay E nickli arkadaşımız gerek bilgi desteği gerekse filo desteğiyle yardımcı oldular.

Ekan Uisen has done great job as leading defence fleets and suggesting tactics.

Inursion Dragon had a good job for beign alliance leader and using his connection to defend the stations of a member corp.

FEYZI DGR nickli abim ise gerek şirkette filo yönetimi ve katkılarından dolayı, yukarıdaki ismi geçen herkese teşekkür etmekteyim.

2 Likes

Very poggaru

1 Like

I may be the most handsome man in this game but these guys come in at a close second. Very good indy corp, enjoyed working with them.

1 Like

“This is totally an epic poggers moment”

Bump !

Up up up !

To the top !

Still recruiting !

Recruiting is still open .

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.