Launcher not opening completely. Traceroute showing timeouts

Starting tracert for launcher.eveonline.com

Tracing route to d1hoqe10mv32pv.cloudfront*net [13.249.79.106]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 6 ms 7 ms 7 ms 10.39.16.1
3 10 ms 9 ms 9 ms 70.183.69.250
4 10 ms 9 ms 9 ms 70.183.69.250
5 17 ms 16 ms 16 ms dalsbprj01-ae1.0.rd.dl.cox.net [68.1.2.109]
6 21 ms 20 ms 20 ms 99.82.176.104
7 18 ms 19 ms 17 ms 176.32.125.222
8 20 ms 19 ms 20 ms 52.93.243.33
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 20 ms 20 ms 21 ms server-13-249-79-106.dfw53.r.cloudfront*net [13.249.79.106]

Trace complete.

Starting tracert for binaries.eveonline*com

Tracing route to d17ueqc3zm9j8o.cloudfront*net [143.204.155.30]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 8 ms 8 ms 8 ms 10.39.16.1
3 17 ms 16 ms 16 ms 70.183.69.248
4 15 ms 17 ms 23 ms 70.183.69.248
5 21 ms 18 ms 19 ms dalsbprj02-ae1.0.rd.dl.coxnet [68.1.5.140]
6 21 ms 29 ms 20 ms 52.46.167.212
7 21 ms 21 ms 21 ms 54.239.105.127
8 20 ms 20 ms 20 ms 52.93.243.15
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 18 ms 18 ms 18 ms server-143-204-155-30.dfw3.r.cloudfront
net [143.204.155.30]

Trace complete.

Starting tracert for resources.eveonline*com

Tracing route to dm794883twbxj.cloudfront*net [13.225.43.45]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 12 ms 7 ms 7 ms 10.39.16.1
3 23 ms 18 ms 16 ms 70.183.69.248
4 17 ms 15 ms 15 ms 70.183.69.248
5 21 ms 25 ms 20 ms dalsbprj01-ae1.0.rd.dl.coxnet [68.1.2.109]
6 26 ms 24 ms 24 ms 52.46.167.210
7 25 ms 31 ms 24 ms 54.239.105.103
8 23 ms 31 ms 22 ms 52.93.243.41
9 * * * Request timed out.
10 * * * Request timed out.
11 * * * Request timed out.
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 24 ms 22 ms 22 ms server-13-225-43-45.dfw50.r.cloudfront
net [13.225.43.45]

Trace complete.

Traceroute diagnostics finished

I’m guessing those hops being down or whatever is what is causing the launcher to not finish it’s thing? Had to change the .net to *net because it thought I was linking sites…

Delete. It’s fixed.