What music are you listening today?

chce jaranie w ten weekend CCP… pozdro Warszawa

jestes mistrzem krzywych akcji CCP… zbieram mele…

#BurningLove #ElvisPresley #Elvis

Elvis Presley - Burning Love (Official Audio)

52,404,114 views • Dec 15, 2013
52M views - 7 years ago
Elvis Presley
1.9M subscribers

1 minute later:

#ElvisPresley #BlueChristmas #OfficialAnimatedVideo

Elvis Presley - Blue Christmas (Official Animated Video)

536,405 views • Dec 3, 2020
536K views - 2 weeks ago

#ElvisPresley #DevilInDisguise #OfficialAnimatedVideo

Elvis Presley - (You’re The) Devil In Disguise (Official Animated Video)

1,302,109 views • Oct 27, 2020
1.3M views - 1 month ago

1 Like

kocham duzo przeciez wiesz

1 Like
1 Like

prosty przekaz ***** ***… pozdro new jersey

Baby it’s cold outside

16,159,518 views
16M views - 8 years ago
mrdaft
8.95K subscribers

17 hours later:

Oowatanite (Live)

366 views • Jul 4, 2019
April Wine
7.08K subscribers

Tour 1984

April Wine - Sons Of The Pioneers (Official Music Video)

79,065 views • Mar 23, 2010
79K views - 10 years ago
UnidiscMusic
835K subscribers

1 Like

pozdro Philadelphia

na ogloszeniu bylo do 2024, nie kombinuj nic CCP… kocham duzo

1 Like

It ain’t Christmas if Mannheim ain’t Steamrolling…

Merry Christmas and Happy Holidays to everyone who made it so far through 2020!

#TheFray #HowToSaveALife #PopRock

The Fray - How to Save a Life (New Video Version)

213,893,885 views
213M views - 11 years ago
The Fray
929K subscribers

nie chce jeszcze do domu… pozdro philadelphia

The Doors - Unknown Soldier (Live In Europe 1968)

7,575 views • Dec 25, 2020
The Doors
482K subscribers

3 Likes

Several things, in no particular order…

John Barry’s soundtrack from the movie ‘Out of Africa’: https://youtu.be/eWZ2adCaKo4
Phil Spector’s ‘A Christmas Gift for You’: https://youtu.be/si_dOztgx9c
Now That’s What I Call Country: https://youtube.com/playlist?list=PL2BiE_4h8TpwCSkzXEntUnMb2K8Sfl8q3.

Mialem racje, ze nie warto wspinac sie na gore, bo moze sie okazac ze jestes skala

Jestem zwyklym, szarym Matari, ktory dawno temu zgubil swa droge i ciagle probuje ja odnalezc, juz nie po to zeby wydostac sie z labiryntu. Nie jestem nikim mniej, nikim wiecej.

Ty CCP, a nie moglbys mi dac tej czerwonej pigulki tak po prostu? Chce ja. Nie chce innych… nie moglbys?.. Ty chuju… to chociaz napierdol sie dzisiaj ze mna tak, zeby nas rano zbierali z podlogi

chce zeby kosmos przygniatal mnie jeszcze bardziej wszystkim co do mnie dociera, co widze, co czytam, co slysze, i co czuje i nie chce zeby to sie kiedykolwiek skonczylo

no co? nie gniewj sie na mnie prosze…

to all my desert niggaz… rock on

skonczylo sie piwo, na szczescie wodki w tym domu pod dotatkiem… wiesz CCP, jak sobie mysle jaki chcialbym zebys byl podczas mojej gry, to mam tysiace pomyslow na Ciebie… jednym z nich jest to ze jak wracam na chate z piatka jarania to Wy tez wyciagacie z szafy szuwaks, no i se siedzimy w gestej atmosferze i gramy w eve… albo jak wpierdalam kwasy pod jezyk i zapierdalam noca po rhedzie, to wy robicie w tym samym czasie to samo, i nie ma ze aurora nie chce, ze sie boi, albo ze nie pozwala jej na to jej religia, bylo nie zostawac deweloperem… a jak robie pierozka z krocza to wtedy Wy w biurze…

jestes obrzydliwy CCP…

Aurora woli czekolade, podczas gdy CCP zaczyna tracic nadzieje na szczesliwe zakonczenie gry, ktora jest niczym innym, i niczym wiecej, jak zwyklm Big Brotherem w otwartym swiecie… jutro bede lepszy, wierze, nie gniewaj sie…

o niczym innym nie marze jak o tym zeby, ktos w koncu zjednoczyl ze soba cztery imperia, odnalezienie przy tym wrot do Triglavi staje sie wtym momencie sprawa drugorzedna…

peace and im out

And now, for something completely different…

Bernard Herrmann - North by Northwest main theme (1959)

Bonus: Saul Bass’ original opening credits to the film. I personally love the anonymous crowds from the 1950’s who so much ignore how much 1950’s they are… hats and stuff…

4 Likes

nie wiem czeo sie chwycic CCP… a nawet jak mysle ze wiem i sie tego chwytam, to za chwile wszystko gdzies znika

przepraszam Cie CCP, ze jeden prawdziwy, zywy czlowiek jest wiecej wart niz caly Twoj swiat pelem dronow, klonow, sztucznej inteligencji i jeden chuj wie czego jeszcze wiecej, swiat ktory ma tyle wspolnego z rzeczywistoscia co Aurora z LSD… przepraszam i nie gniewaj sie za to na mnie, probuje sie dostosowac