ciekawe czy koles z tego zdjecia jest z brooklynu
bassline <3
hip hop nie eve, ma laczyc a nie dzielic… pozdro virginia… pozdro cd project… jccp na 100%
ciekawe czy koles z tego zdjecia jest z brooklynu
bassline <3
hip hop nie eve, ma laczyc a nie dzielic… pozdro virginia… pozdro cd project… jccp na 100%
353,239 views • May 11, 2017
353K views - 3 years ago
chris lentz
17.1K subscribers
–
6 hours later:
#Eminem #TheRealSlimShady #Remastered
482,713,264 views • Sep 15, 2010
482M views - 10 years ago
CC
–
202,176 views • Jul 3, 2010
10 years ago
MontrealMetalShows
32.2K subscribers
mam osobowosc zaprojektowana na maksymalna negacje ccp… pozdro queens
zyc po diable nam przyszlo z amfetamina w gardle… pozdro long island
i na druga nozke… pozdro staten island
haha ccp mysli ze mi jeszcze zalezy… mam swoja wlasna gre, najwspanialsza podroz z mozliwych, oby trwala jak najdluzej… pozdro harlem
nie popisales sie dzisiaj ccp, juz drugi raz musialem poprawiac w tak krotkim czasie, ale znowu nie musialem placic i to ci chwali… dzisiaj udalo mi sie odnalezc to fchuj grube outro, wystarczylo wpisac razem z rokiem… pozdro brooklyn
i konczymy w miejscu najblizszym mojemu sercu, choc pewnie watpliwosci beda do samego konca… to wejscie covera zrobilo na mnie ogromne wrazenie, a dzialo sie to rhedzie… teraz kiedy podjalem decyzje staje sie jeszcze blizsze… pozdro bronx
underground will live forever baby… pokoj i dobro
And now, for something completely different…
♪…but the game never ends when your whole world depends on the turn of a friendly card…♫
10,883 views • Dec 9, 2020
10K views - 2 days ago (Seen within a few hours then, but only 52 seconds audiovisual)
jeanmicheljarre
158K subscribers
In partnership with @Ville de Paris, and under the patronage of @UNESCO, Electronic Music pioneer @jeanmicheljarre teams up with French VR start-up VRrOOm to take us into the New Year with a live-stream trailblazing concert-spectacular set in the virtual environment of the planetary landmark, Notre-Dame de Paris.
Join & share the party on December 31st, 2020 at 23:25 (CET) & Paris-time:
www.twitter.com/jeanmicheljarre
www.vrroom.buzz
opuszczamy eldorado , czas sobie pojezdzic tu i tam… doszly mnie sluchy ccp, ze nie ma opcji zebys sie zmienil, ze jestes niezdolny do uczenia sie i rozwoju, nie powiem zeby mnie to zaskoczylo, tylko dlaczego ja mam to odczuwac?.. pozdro kansas city
heh, jakies dziwne zawirowania na trasie, az musialem sie wielokrotnie zatrzymywac bo cos dziwnego sie ze mna zadzialo, ledwo dotarlem, ale wazne ze jestem…khhm bo jak koszykowka to tylko pacers… pozdro indianapolis… nie no dziwnie fchuj jest teraz
kompletnie stracilem panowanie nad pojazdem, ale jedzie… uuuu oddychaj Kuba… nobody hates you more than your reflection… pozdro minneapolis
tyle miejsc do odwiedzenia, na szczescie noc dluga, z checia zabralbym ze soba lorda i pogadal z nim, tak po prostu, nawet jezeli przez wiekszosc czasu tylko bym sluchal… boje sie ze to co teraz sie ze mna dzieje sie ulotni i zniknie, jak wszystko przedtem… pozdro delaware
heh nie wsiadles, pewnie odstraszyla Cie moja muzyka, coz moj pojazd, ja jestem dejotem, w pojezdzie najwazniejszy jest silnik, a to w jaki sposob naciskasz pedal gazu wplywa na to jak potem lecisz, bass to silnik beatu… nie wsiadles, nie szkodzi, cokolwiek teraz bys juz nie zrobil to ja juz… ufam… pozdro saint paul
daj mi jeszcze troche czasu, pokaze tej zawzietej przeciwniczce moich ukochanych trojkatow jak bardzo sie myli… i tak mailem to zrobic, tylko w scisle nieokreslonej przyszlosci, teraz realizacja nastapi od dzisiaj… pozdro cleveland
to troche smutne, ze musisz pod chuja robic rodzica zeby uslyszec od niego cos milego, nie sadzisz… ehhh przetrwac tylko jutro i niedziele, a potem to juz z gorki… wiem ze nie zasluzylem, ale wez tak zrob zeby przedluzyli ze mna umowe, bardzo mi zalezy… pozdro portland
przeciez jak to zaskoczy to wydrukuje sobie Twoje zdjecie w stu kopiach i porozwieszam po calym domu, a w rewanzowym meczu zapasow juz tym razem na pewno bede za Toba… tzn jak przegrasz nie bede jakos szczegolnie plakal bo Twoja przeciwniczke tez bardzo lubie, szkoda ze zniknela… spieszmy sie kochac wizytowki z forumka, tak szybko zastepowane sa innymi… pozdro columbus
dobra w san diego robie sobie przerwe… w ogole to pozdro san diego… niedlugo zaczne sie zamieniac w potwora i nie chce zebyscie mnie widzieli w takim stanie
#FantazerFM #CyberpunkRadio #CyberpunkMusic
597 watching now
Fantazer FM
3.07K subscribers
–
2 hours later:
348,192,542 views • May 4, 2015
348M views - 5 years ago
GIMS
9.26M subscribers
469,886 views • Feb 23, 2007
469K views - 13 years ago
defjam99b
961 subscribers
–
5,163,267 views
5.1M views - 9 years ago
Marco Prati
9.29K subscribers
CC
–
6,881,916 views • Jul 13, 2011
6.8M views - 9 years ago
DiscoSaturdayNightTV
103K subscribers
–
12 hours later:
24,220 views • Dec 11, 2020
23K views - 1 day ago
The Doors
474K subscribers
–
10 minutes later:
6,576,757 views • Jan 6, 2014
The Kinks
141K subscribers
Originally released on 23rd October 1964 in the UK and 9th December 1964 in the US. The track was included on the Kinksize Hits EP…
Ty to jednak jestes wredny CCP, bez kitu
Boze, alez to jest cudowne… pozdro New York
ta epka jest przeslodziutka… pozdro richmond
nie no nie bedziemy sie tak bawic CCP, albo dajesz mi dostep do ughh90, albo kosa do kocna zycia… ale sie wkurwilem, zaraz cos rozjebie… ni chuja, nie bedzie zadnych nowych etepaow, niczego, nie ma murzynow nie ma gry, rozumiesz to?.. ja pierdole, mam ochote wyjebac laptop przez okno… chuj odwoluje cala gre, nie ma sensu w ogole grac, nie bede gral… powiedz CCP jak Ty mogles wszystko tak spierdolic… kurwa plakac mi sie chce
nie bedzie murzynow, nie bedzie wspolpracy CCP
#TaylorSwift #nobodynocrime #evermore
3,131,124 views • Dec 11, 2020
3M views - 4 days ago
Taylor Swift
40.8M subscribers
7,200,722 views • May 9, 2018
7.2M views - 2 years ago
GlennFreyVEVO
41K subscribers
CC