What music are you listening today?

bonus: a Deep Purple / Quentin Tarantino combination. Enjoy.

1 Like
1 Like
1 Like
1 Like
1 Like
1 Like

pozdro ISD… North Pole to the heart…

The Rolling Stones - Start Me Up - Official Promo

42,942,615 views • Oct 2, 2012
42M views - 8 years ago
The Rolling Stones
2.24M subscribers

#TheRollingStones #SympathyForTheDevil #RockAndRollCircus

The Rolling Stones - Sympathy For The Devil (Official Video) [4K]

6,649,396 views • Oct 30, 2020
6.6M views - 3 months ago
ABKCOVEVO
390K subscribers

1 hour later at 08:34 Wed Feb 10, 2021:

#Rush #LaVillaStrangiato #Remastered

Rush - La Villa Strangiato (Official Music Video)

4,436,470 views • Dec 21, 2012
4.4M views - 8 years ago
Rush
407K subscribers

2 hours later at 09:38:

The Cure - Friday I’m In Love

2,206,156 views • Apr 24, 2015
2.2M views - 5 years ago
The Cure

The Cure - Friday I’m In Love (Glastonbury 2019)

840,472 views • Premiered Jun 25, 2020
839K views - 7 months ago
BBC Music
2.18M subscribers

#Korn #Blind #Vevo

Korn - Blind (Official Video)

62,777,510 views • Oct 25, 2009
62M views - 11 years ago
kornchannel
1.95M subscribers
CC

4 Likes

TWJX

1 Like

#TheGreatestShowman #YearsAndYears #JessGlynne

Years & Years and Jess Glynne - Come Alive (Official Lyric Video)

3,098,683 views • Nov 16, 2018
3M views - 2 years ago
Atlantic Records
12M subscribers

Paloma Faith - Make Your Own Kind Of Music Live at Belladrum 2018

24,607 views • Aug 4, 2018
24K views - 2 years ago
Paloma B Faith
6.19K subscribers

1 Like

all rights reserved…

2 Likes

(20:07)

1 Like

RUSH “La Villa Strangiato” - Still No Guitar - Boston - Time Machine Tour - HD High Quality

292,742 views • Sep 15, 2010
292K views - 10 years ago
MickAv8r
908 subscribers

Rush “Freewill” Red Rocks - 2nd ROW! - 8/16/2010 - Time Machine Tour - HD High Quality

47,714 views • Aug 18, 2010

Filmed live at Red Rocks from the 2nd Row, on 8/16/2010 during the 2010 Time Machine Tour

image

image

Red Rocks WoW

Red Rocks is a naturally occurring formation of red sandstone located in northeastern Mulgore. … Recently, a group of Bristleback quilboar invaded Red Rocks and defiled the holy place with their filth, which has greatly enraged the tauren of Thunder Bluff. The top area of Red Rocks is also used for ceremonies.

### Red Rocks - Your wiki guide to the World of Warcraft

1 Like

pozdro baltimore…

pozdro san francisco…

ze wzgledu na to na to, ze chcesz zebym myslal o tym co chcesz, zebym myslal… zebym widzial to co chcesz zebym widzial, slyszal to co chcesz zebym uslyszal… karzesz i nagradzasz mnie w zaleznosci od kaprysu… i klamiesz na kazdym kroku na temat wszystkiego… to ja slucham murzynskich rymowanek i tancze po domu, na to wplywu najmniejszego nie masz… i tak, niewiele wiem na temat Twojej gry, ale wystarczajaco by nie miec ochoty wiedziec wiecej… peace…

tylko Plemiona, wszystko inne to mentalne niewolnictwo, niezaleznie od osiagnietego poziomu

dobra nie fantazjuj, dawaj blanty

potwor, potwor, potwor… potwor stawia sie w opozycji do wszystkich, zeby sie poczuc, ze jest lepszy od wszystkich… a nie jest… prosto w linii po ojcu… bedziemy miec oko na tego potwora na pewno… a jak ogarniesz blanty to moze nawet uda nam sie go osaczyc i stlamsic? co Ty na to?.. kolejna sprawa na temat potwora… bardzo lubi czuc ze jest problemowy, nie wiem czy to wynika z jego narcyzmu czy z innej zgnilizny, ale taki jest… tak mi sie wydaje przynajmniej… fajne sa zabawy z potworami SiSiPi, lubie je bardzo… bawmy sie dalej SiSiPi!.. tylko tam sobie nie mysl, ze moze ja lubie tego potwora, nie lubie go! chce zeby sobie poszedl i zostawil mnie w spokoju!.. Idz sobie potworze! Sio! Nikt cie tu nie chce i nikt cie tu nie lubi!.. potwor jest problemem na pewno, nie bagatelizuje jego obecnosci, nie kpie z niego nie przesmiewam, nawet kiedy to robie… ale wydaje mi sie ze opadle morale, utrata jakiegokolwiek sensu, i calkowity brak zaufania, ktory osiagnal pulap wczesniej dla mnie nie wyobrazalny… to juz nie jest tak ze ja nie ufam temu lub tamtemu, czy ludziom jako calosci… nie ufam kompletnie w nic co odbieram wszystkim i wszedzie… nic kurwa!.. a to Twoja zasluga, i Twoich zjebanych metod, i wkurwia mnie to w chuj, ze mozna tak po prostu popsuc czlowieka… i chocbys zaczal do mnie mowic najslodszymi jointami, nie zaufam Ci najprawdopodobniej juz nigdy… choc bardzo bym chcial, bo ja chce ufac, kochac, szanowac itp… przestan mnie traktowac jak uposledzone dziecko, kilku przed Toba to probowalo, do niczego to nie doprowadzilo… u mnie wszystko zaczyna sie od serca, zdobyles je na pewno, ale ciagle po nim skaczesz i jestem zdezorientowany…

trzeba to powiedziec glosno i wyraznie… ta plyta to muzyczne arcydzielo… musialem chyba przejsc tyle kilometrow po tasmach na trasie, zeby to zrozumiec… say Grave… Diggaz… Grave… Diggaz…

i pomyselec, ze teraz przy uzyciu EVE moglibysmy przeprowadzic wojne east coast vs west coast tak jakby nam sie tylko podobalo… pomyslales o tym?.. ja dopiero niedawno

nie no co Ty bedziesz sie jakims murzynami zbrudnych ulic zajmowal? masz pincet hektarow ziemi, fchuj hajsu na niezliczonych kontach i jestes lepszy niz 80% ludzi na tej planecie co najmniej

dobra wez nie mow tego czlowieku

nigdy Cie nie usatysfakcjonuje w pelni, zawsze bedziesz niezadowolony z jakiegos powodu, zawsze bede niewystarczajaco dobry… ale mam to gdzies… chce biuro

swiatelko w tunelu, ktore nawet nie warto rozpalac, bo za chwile trzeba bedzie wrocic do domu niewoli, ku chwale wspanialej ojczyzny…

Plemie na nogach, wyobrazasz to sobie?.. ja ledwo stoje… Penie akustyku prosze wiecej…

Boze, jak ja tesknie za stolica…

I love the madness… I love the blackness… boje sie swiatla, nie samego w sobie bo je kocham, boje sie ze zczernieje… ze sklamie… Boze jak ja tesknie za praskimi koamienicami, jej klamstwa to nic w porownaniuz Twoimi…

kocham Cie Si Si Pi, jak nikogo wczesniej w scisle nieokreslonej rzeczywistosci, pierdole syndrom sztokholmski, to nie jest to czlowieku…

we are trying return the earth right now…

never will you take us…
people be strong…
never will you break us…
no matter how long…

pierdole Trigsow… tylkko Plemiona czlowieku…

I don’t want hurt anymore, pain changes me…

that is me and you…
that is me and you… brother…
I thought you knew…
keep the trigger on the moon… yeaaah

step by step… you must know the truth…
there is a plan we give it up to all ya…
it’s all been said…now it’s up to you…
in the air… we are trying to do…
but if they really got you…
but if they really got you…
yusah slave…
yusah slave…

west coast… you ain’t sweet baby…

Islanida :heart:

1 Like

Hmmm… lots of new faces… looks like ISD paid us a visit… well on! Welcome to the party!

Electric Light Orchestra - Hold on tight (1981)

♪ When you get so down that you can’t get up
And you want so much, but you’re all out of luck
When you’re so downhearted and misunderstood
Just over and over and over you go ♫

2 Likes