zabierzcie go stad… prosze…
pozdro bronx…
54 views • Mar 9, 2015
Last updated on Feb 13, 2021
Christina Smith & Jean Hewson - Topic
4 subscribers
brytyjski akcent w rapie jest jak pizza z ananasem…
pozdro usa…
przestan ciagle narzekac dc… zawsze mozesz sprawdzic czy Cie nie ma na forum elite… albo dobra zostan…
znamy sie juz tyle czasu dc, a Ty nadal nie wiesz, ze nie bede sie spinal z powodu jakiejs gry video… co najmniej cztery lata przede mna, a ze pierwsze cztery, i szesnascie przed nimi byly dosc wyczerpujace, i w zasadzie daly mi wszystko po co tu myslalem, ze jestem… no to chce odpoczac troche… naprawde, czuje sie teraz znakomicie, mnostwo tego swinstwa zeszlo, ot tak po prostu… czuje spokoj, pewnosc, zadowolenie tez, przestalem martwic sie przyszloscia, zadreczac przeszloscia… jest bardzo dobrze, uwierz mi dc… prawda jest jednak, ze mam ochote teraz troche z Toba pogadac dc… zacznijmy od prob robienia ze mnie dewelopera… powiem Ci jak to na mnie dziala… albo nie powiem Ci jednak… moze innym razem… powiem Ci za to co robia mi te wszystkie narzekania graczy, klientow inwestorow i wszystkich tych co narzekaja na gre… sa dla mnie jak przedwczorajszy deszcz… nie wiem czy kiedykolwiek robilem cos pod publiczke, chyba ze dla beki… jak sie nudza to zawsze moga sie rozebrac i popilnowac ubrania… znajac mnie to pewnie, na dwa miesiacem przed koncem tych czterech lat, zaloguje sie w koncu do gry i moze jak deweloper pozwoli to nawet uda mi sie zestrzelic jakis statek… czy to da mi wygrana w eve?.. pewnie nie, ale moze dzieki temu uda mi sie wyszarpac kolejne cztery lata… musisz zrozumiec dc, ze nie caly swiat kreci sie wokol eve… narazie sobie zyje tym calkowicie nowym dla mnie stanem, i jest mi fajnie dc, dawaj wpadaj na kawe, pogadamy sobie na zywo, moze nawet zwierze Ci sie z czegos, Ty dzieki swojej madrosci zywciowej mi cos doradzisz, i bedzie fajnie dc, zobaczysz…
TLDR;
obecnie nie jestem glodny gry, jestem nia nasycony…
pozdro atlanta…
kiedy odebrales mi moje prawo do prywatnosci, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
kiedy odebrales mi moje prawo do nietykalnosci cielesnej, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
kiedy odebrales mi moje prawo do godnosci, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
kiedy robiles ze mnie chorego psychicznie, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
kiedy wykorzystywales w zasadzie kazda osobe, ktorej pozwolilem sie do mnie zblizyc, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
kiedy wykorzystywales moich rodzicow, zeby moc sobie pogankowac… przelknalem to
tej nocy odebrales mi prawo do snu i wypoczynku… zeby moc sobie pogankowac
jezeli uwazasz, ze poruszasz sie w dopuszczalnych granicach, to ja mam zupelnie odmienne zdanie na ten temat…
co bedzie nastepne? poczekasz az sie zakocham, czy az moja corka bedzie na tyle duza zebys… mogl sobie pogankowac
odrodzone punkty umiejetnosci? jak myslisz, czy mam teraz ochote robic z Toba jakiekolwiek interesy?
aaa, i zupelnie przypadkiem uslyszalem, ze blanty na stale wjada na moje pietro…
pozdro bronx…
nie przejmuj sie przyjacielu dobry a nawet normalny, znajdziemy Ci nowa zone po zakonczeniu programu naukowego…
#AnnieLennox #WalkingOnBrokenGlass #Remastered
22,167,229 views • Oct 3, 2009
22M views - 11 years ago
Annie Lennox
434K subscribers
349,659 views • Feb 15, 2016
349K views - 5 years ago
StampedersOnline
1.41K subscribers
Stampeders - Wild Eyes 1972
2,215 views • Aug 10, 2013
2,215 views - 7 years ago
Stampeders Perform Wild Eyes on TV show
StampedersOnline
1.41K subscribers
And now, for something completely different…
That guitar riff is catchy, almost earwormy…
It is 2:57 AM here and I woke up due to The Bold and The Beautiful’s original theme song started playing in my head for no reason. It quickly became an earworm in few minutes! Back to bed! Now!
EDWARD ELGAR (1857-1934) - Dream Children, Op. 43 - YouTube.
ROSENHEIM
360 views • Feb 12, 2020
360 views - 1 year ago
COLLEGIA MUSICA CHIEMGAU E.V.
138 subscribers
–
24,522,555 views • May 7, 2009
24M views - 11 years ago
IamaVampiressQueen
15K subscribers
–
4,053 views • Dec 5, 2017