- ughh90 ma byc przywrocony do zycia w ciagu 24h.
- za dwa lata przenosze sie do finlandii, moga to byc helesinki, ale moze to byc jakies mniejsze miasteczko, a nawet i wies na jakims wygnajewie… ale nie chce juz pracowac w fabryce zywnosci, chce tam pracowac w fabryce robiacej lodki, kajaki i wiosla, i bede se mogl wystrugac wlasne wioslo, w ktore wloze cala swoja dusze, na ktore przeleje cale moje serce, tak zeby w przyszlosci jak juz zetne dźenet glowe i powiesze sobie nad lozkiem to kiedy bede se lezal na lozku sluchajc plemiennych rymowanek to bede tak pukal tym wioslem w te glowe w rytm bitu
- cr7 wraca du united i w przyszlym roku mistrz je nasz, a w nastepnym cl, a w kolejnym (jak juz bede tam wsrod tych lasow i jezior) wszystkie rozgrywki
- plac kazdemu tworcy, kazdego najslodszego jointa od kazdego mojego odsluchu… a co tam stac Cie… 100k buksow za kazdy jeden odsluch
- chce wlasny spersonalizowany profil na najleszpej stronie w internecie, stworzony w calosci przeze mnie.
- Ty se tam badz stoikiem a ja se pozostane b-boyem
hallo?.. czy dodzwonilem sie do eve online?.. tak? to swietnie, triglavian przy telefonie… slyszalem, ze niektorzy sie zarzekaja, ze jak zostana schwytani przez sansze to chca od razu kulke w leb… no i w zwiazku z tym mam pytanie, czy zamiast tej kulki w leb, to nie mozna by bylo im tej glowy sciac, bo jak tak to ja bym sie wtedy na ochotnika do tego sciniania im tych glow zglosil… co? nikt juz nie gra w eve online? serio?.. no nic, trudno… ja jednak tu jeszcze troche zostane i sobie pogram cichutko sam, tu w srodku w kubie, dopoki ostatnie swiatla nie zgasna…