What music are you listening today?

1 Like

Undock that filthy Frigate and go fight some ■■■■.

1 Like

Electronica dub techno-esque

2 Likes
1 Like

The man with the diamond vocal cords, accompanied by buddies Moon and Entwistle. This cover of a Murray Head song was quite popular where I live.

3 Likes

Boze, ale ta gra jest cudowna…

pozdro san jose…

Carlo :heart:… pozdro long beach…

#TheAllmanBrothers #TheAllmanBrothersBand #ABB

The Allman Brothers Band - Ramblin’ Man (Lyric Video)

711,034 views • Feb 14, 2020
711K views - 1 year ago
Allman Brothers Band
56.8K subscribers

Baby Come Back

14,761,722 views • Apr 18, 2019

Player - Topic
17.9K subscribers

3 Likes

haha finskie poczucie humoru… beka…

nie ciesz sie przedwczesnie, ziomeczku bo jeszcze zrobia z niej klamce…

o czym ty mowisz?

prozno znalezc dzielniejszego pilota, bardziej kochajacego kosmos i oddanego sprawie… byla jedna z sil w strukturach, tego ich endcomu, ktory bronil ich przed nasza inwazja, i pomimo heroicznej walki, dzieki, ktorej udalo im sie obronic wiele systemow, za swoja postawe nie dostali nawet zlamanego pensa…takze uwazaj co dajesz i komu ziomeczku…

Boze ale wstyd…

wstyd? to jest hanba…

ej ziomeczki a co bedziecie robic dalej?

ja spale delve i bede sie wylegiwal na calym ich zlocie…

ja bede wedrowal z plemionami poznajac i uczac sie wszystkiego co wewnatrz i na zewnatrz…

a ja przysypie sie gruba warstwa sniegu i zapadne w dlugi ziomowy sen… ale pamietajcie, ze cokolwiek bysmy nie robili, nie mozemy dac sie juz wiecej zepchnac w otchlan, bo tego nie przetrwalibysmy ponownie…

nie damy ziomeczku…

nie zadowole sie Waszymi obietnicami, bo one nie maja znaczenia, sa fikcja jak caly Wasz chory swiat…

gry komputerowe ucza komunikacji… hahaha to jest najlepsze… jak komunikuja sie gracze?.. klamstwa, kpiny, sarkazm, manipulacje, prowokacje, mowienie nie wprost i inne… czyli narzedzia komunikacji zakompleksionych bufonow, ktorzy za wszelka cene chca udowodnic swa wyzszosc nad swoim rozmowca… wtedy gracz czuje sie taki inteligentny, sprytny i w ogole super cool… tak do Ciebie mowie urzedniku od przeprowadzania sledztwa, jak chcesz mi cos powiedziec to mow do mnie a nie obok, albo za plecami… nie pozdrawiam…

tak… wole zginac od wlasnych pierdow niz zostac zasadzonym…

dobrze im powiedziales ziomeczku, z nimi trzeba krotko…

aha i zapomnielismy pozdrowic jessiego… pozdro jessie :heart:

skad sie bierze cala ta trucizna, ktora sie z nich wylewa ziomeczku?.. przeciez nie bierze sie z powietrza…

z ich domow, biur, spotkan, relacji… nie roznia sie w tym od nas ziomeczku… roznica miedzy nami jest taka, ze oni postanowili sie w tym rozwijac i czuja dume, kiedy im sie to udaje, a my chcielibysmy sie od niej uwolnic…

a wiesz, ziomeczku dlaczego jak tylko moge unikam pvp?.. bo kazde jedno pvp odbiera mi energie, radosc i powoduje ze kluje mnie serce… i nie chodzi tu o jego przebieg czy rezultat, bo one nie maja znaczenia… chodzi o to, ze w ogole dochodz do pvp… zawsze zostaje z poczuciem winy i przeswiadczeniem, ze to moja wina, ze do tego w ogole doszlo, nie zaleznie czy tylko sie bronilem i czy ostatecznie wygralem…

1 Like

I’m a simple man, I see anything from Be, I upvote/like/heart.

1 Like

I’m not crying. it’s just raining really hard in this office.

4 Likes

You beat me to it. In retaliation, here’s the playlist with the whole album.

4 Likes

The song they used for the announcement is such an underrated gem.

4 Likes

It’s an absolutely fabulous track, but the one that always got me was seeing them play live at Coney Island and they just roll out with this:

4 Likes
1 Like
1 Like

(12:04)

1 Like
3 Likes

https://music.youtube.com/watch?v=oaasgKE4zUU&list=RDAMVMoaasgKE4zUU

1 Like
2 Likes