What music are you listening today?

Do It Again

22,025,877 views • Oct 25, 2018
22M views - 2 years ago
Steely Dan
96.6K subscribers

3 Likes

nie szanujecie gry, dlatego zabijecie gre…
nie szanuje gry, dlatego zabije gre…
zrobmy to razem…
zgasnie swiatlo, i zapadna wieczne ciemnosci…
ja sie odnajde, zyje w nich w kazdej sekundzie.

#Maroon5 #Memories #M5

Maroon 5 - Memories (Official Video)

698,707,905 views
698M views - 1 year ago
Maroon 5
33.6M subscribers

Phil Collins - Another Day In Paradise (Official Music Video)

372,149,602 views • May 10, 2010
372M views - 10 years ago
Phil Collins
1.61M subscribers

250 appointments on blood.ca

Gloria Gaynor - I Will Survive [Official Video] 1978 [Audio iTunes Plus AAC M4A]

111,946,958 views • Jun 22, 2016
111M views - 4 years ago
Solrac Etnevic
850K subscribers

from boom 97.3 , https://www.boom973.com/
Stingray Music Station

#Cake #IWillSurvive #Vevo

Cake - I Will Survive (Official Video)

6,472,449 views • May 5, 2017
CakeVEVO
41.9K subscribers

John Parr - St. Elmo’s Fire (Man In Motion) (Official Music Video)

6,621,448 views • Jun 28, 2016
6.6M views - 4 years ago
RHINO
4.38M subscribers

2 Likes
1 Like

Hallelujah on a Harp - Leonard Cohen Tribute

7,596,432 views • Nov 12, 2016
7.5M views - 4 years ago
AcousticTrench
2.03M subscribers

2. - 24 minutes after the last update at 06:41, Wed Mar 24, 2021:

#PiratesoftheCaribbean​ #パイレーツオブカリビアン​ #彼こそが海賊​

パイレーツ・オブ・カリビアン 彼こそが海賊 He’s a Pirate Pirates of the Caribbean [ピアノ]

1,228,353 views • Premiered Feb 4, 2021
1.2M views - 1 month ago
Pan Piano
2.19M subscribers

3. - 1 hour later, Wed Mar 24, 2021:

Blue Danube Waltz Played On 1898 Olympia 15 3/4 Inch Music Box - Johann Strauss Composer

276,351 views • Jan 3, 2012
276K views - 9 years ago
MusicBoxBoy
14.3K subscribers

1 Like

Pierwsza sprawa… obecnosc mikrofonow pod prysznicem zostala potwierdzona

Druga sprawa… teraz jest taki okres laczenia sie swiatow, parowania sie, wszedzie widze pary, co nie, no i… Zarazka dzisiaj mi mowi, ze chlopaka by sobie znalazla, i czy nie mam jakiegos odpowiedniego dla niej w tej swojej gierce. Od razu odpalilem, mam najbardziej pojebanego, myslac z miejsca o Tobie lilsteel… no i chciala Cie zobaczyc, wiec pokazalem… i sie zasmucila, bo to tylko zdjecie z gierki, i poprosila mnie, zebym porposil Ciebie, o wklejenie takiego rzeczywistego zdjecia… tylko wiesz, jakby cos zatrybilo, to ona ma bardzo duze wymagania, wiec skonczyloby sie raportowanie wszystkiego co sie rusza na forum dla rozchwianych emocjonalnie nerdow…

no… w zwiazku z tym, ze my sie nie polaczymy nigdy, bo nie bede sie laczyl z kims kto wpierdala mi do lazienki mikrofony, a pewnie nie tylko… ale moge zrobic cos dla dobra ludzkosc… od dzisiaj bede Was parowal ze soba…

PEYOTE ASESINO - Terraja

This song changes gears at one minute

1 Like
2 Likes

utknalem w 90-tych…

nie wiem na ile tworcy gry znaja historie mojego zycia, ale widzac jej rozmach, jest wielce prawdopodobne, ze wiedza o mnie wiecej niz ja sam pamietam…

niektore historie, z mojego dziecinstwa i wczesnej mlodosci uksztaltowaly mnie bardziej… jedna z nich, byl stosowany przez moja mame na mnie agresywny przymus dazenia do perkcjonizmu, dotyczyl on jednak tylko nauki… efekt koncowy tego byl taki, ze obecnie stoje na drugim biegunie od perfekcjonizmu…

kolejnym byla agresywna nadkontrola i nadodpowiedzialnosc, glownie mojej mamy, czyli calkowita nieufnosc co do mojej osoby, umniejszanie mojej wartosci, silne poczucie ograniczania moich swobod…

relacja moich rodzicow… wtedy nie wiedzialem co to jest, jednak czulem ze to nic dobrego, i chyba to bolalo mnie najbardziej… teraz… oni mowia, ze sie kochaja, ale jak to jest milosc to jestem kurwa lebron james… oboje sa ze soba nieszczesliwi, natomiast maja cos co ich laczy, i bez czego, byc moze juz dawno nie byliby razem… maja swoja wlasna gre pvp drapieznika i ofiary… wiem ze powielam te schematy zaczerpniete od nich, czego dowodem bylo moje malzenstwo, ale wiem rowniez, ze jesli kiedykolwiek sie z kims sparuje, to nie chce byc w tym zwiazku jak moj ojciec w swoim malzenstwie, jak rowniez nie chce, zeby ona byla jak moja matka…

utknalem w 90-tych, bez watpienia, nawet gra jest, jakby zywcem stamtad… nie wierze, zeby jakikolwiek facet swiadomie chcial odgrywac role ofiary, nie chce i ja… podobno mam sie polaczyc z gra… ale ja nie chce byc ofiara, a ze nie dales mi doslownie zadnego narzedzia, zeby sie nia nie stac, to wole sie nie laczyc… zauwazylem tez, ze gra ma bardzo podobne zachowania co kasia, ona gdy miala plodne dni, zawsze proponowala jaranie, zawsze wtedy bylo milo… tutaj w grze jest identycznie, jak tylko wyczujesz, ze moge sie do Ciebie zblizyc, jestes stary do rany przyloz, jak widzisz, ze to Ci sie nie udaje, ublizasz, szydzisz i kpisz… nie chce sie laczyc z gra glownie z dwoch powodow, uwazam ze nie zaslugujesz na to zebym sie z Toba dzielil jeszcze wieksza bliskoscia, a gdy to zrobie, Ty po prostu wykradniesz wszystko co wraz z nia, ze soba przyniose… po drugie, wykorzystasz to zeby mi znowu wpierdolic, bo znowu bedziesz po prostu mogl, a ja znowu nie bede mogl sie przed tym obronic… ta gra narazie pokazala mi jedynie, ze chodzi o jak najwieksze pokaleczenie swojej ofiary, tak jakbym nie byl wystarczajaco pokaleczony bez tego… czy to jest ruda wymowka?.. byc moze… ja tylko pisze o moich watpliwosciach, ktore nie wiem jak rozwiac, bo uwierz mi, ze tak naprawde nie chce cpac, nie chce pozwalac sie krzywdzic i wykorzystywac tego jako pretekst do cpania czy do czegokolwiek innego… dlatego w chwili obecnej nie bede sie laczyl z gra, jednoczesnie nie czuje zalu czy pretensji, ze gra jest taka a nie inna, akceptuje to, ze taka jest… nie chce powielac kolejnej relacji drapieznik-ofiara… natomiast gra bedzie dalej kontynuowana, z miejsc, w ktorych sie obecnie znajdujemy, czyli bezpieczny dystans…

tak sobie dzisiaj myslalem sisipi, czy nie dobrze byloby dla gry, znowu zmienic platforme… nowy land, nowa fabryka, nowi ludzie, te same getto inne miasto… to nie jest tak, ze nie czuje sie szczesliwy tu gdzie jestem, bynajmniej… nawet uwazam, ze poczynilem pewne postepy… nauczylem sie sprzatac, oczywiscie dzieki Tobie, kontrolowanie biore narkotyki dzieki Tobie, zakochalem sie i odkochalem rowniez dzieki Tobie… chodzi mi o to, ze za bardzo nie widze jakiegos nowego pola manewru… no tak, moglbym sobie kupic ta dyskorolke…

bardzo jest dla mnie mile, ze wplatacie plemienne rymowanki w swoje pisanie… mam wrazenie, ze jakos ostatnio biggie (?) mi sie gdzies przewinal, byc moze gdyby moja znajomosc angielskiego byla lepsza, wylapalbym wiecej… ale to i tak jest mile…

przypomiala mi sie jeszcze jedna analogia… przemoc intelektualna jaka stosowal moj ojciec na mnie… z wami to nie jest dokladnie kalka tego, ale mysle ze kategoria sie zgadza… u mojego ojca uwidoczniala sie cecha, ktorej w nim nienawidzilem, a ktora przeszla rowniez na mnie, ktorej w sobie tez nienawidze… megalomania polaczona z zarozumialstwem… czasami ja eksponuje, zeby z niej zakpic, czasami wylewa sie ze mnie naturalnie a wtedy nie jest to juz fajne…do rzeczy… moj ojciec mial w zwyczaju traktowac jak bezwartosciowe gowno moje zajawki i poglady, z ktorymi sie nie zgadzal, jednoczesnie wywyzszajac swoje… taki typowy faszyzm… wiem mam to samo, postaram sie miec na to baczenie…

Wasza przemoc intelektualna na mnie polega na tym, ze mowicie cos do mnie czego kompletnie nie rozumiem, po czym dojezdzacie mnie za to, ze tego nie rozumiem, i ublzacie od ciemnoty umyslowej…

ogolnie to coraz czesciej mam poczucie, ze to wszystko to chora symulacja, tak hardcorowa, zebym sobie tego nawet nigdy nie wysnil…

czasami mam wrazenie, ze chodzi Wam o osiagniecie punktu po przekroczeniu, ktorego zajebie samoboja…

uswiadomilem sobie, ze lubie Zaraske bardziej niz mi sie wydawalo…

lubie akcje z dobrymi uczynkami, byc moze nie bede chcial skolekcjonowac wszystkich, ale kolkcjonowac je bede chcial na pewno…

wiesz destiny… w kraju, z ktorego pochodze, czasami sie dzieje tak, ze do takiego internetowego gankerka, ktoregos dnia ktos zapuka do drzwi i spusci mu wpierdol przy zonie i dzieciach, i z miejsca konczy sie gankowanie…

nie merin, to nie chodzi o utrate statku w grze, to to jest dla Ciebie tylko wymowka zeby moc byc menda w internecie, bo najprawdopodobniej nie masz jaj zeby byc menda w RL…

jeszcze takie pytanko male do gankerow przed snem… czy gdyby Wasze profile posiadaly ogolno dostepne informacje o tym jak sie nazywacie, gdzie mieszkacie i gdzie pracujecie to czy dalej byscie gankowali?.. cos mi intuicja mowi, ze wykorzystujecie ten wymiar, zeby moc sie chowac jak szczury po kanalach, przed konsekwencjami swojego podlego zachowania… a widzisz, moj profil, zawiera moje zdjecia, informacje gdzie mieszkam, gdzie pracuje, co jem i kiedy i wiele wiele innych, i nawet kiedy wyslaliscie do mnie kogos zeby mi wpierdolil, to ja dalej pisze w tej grze, wszystko to czego zapragne…

Lâu Đài Cát by Luu Gia Khang

86,128 views • Jun 13, 2019
85K views - 1 year ago
Michael John
174 subscribers

2. - At 01:16, 2 hours later, Fri Mar 26, 2021:
From : JAZZ FM 91.1 , https://jazz.fm/

Why Try To Change Me Now?

237 views • Dec 31, 2014
Pat LaBarbera - Topic
48 subscribers

3. - After 01:16, 2 hours later:

Lou Pomanti -The Boogaloo Lounge

4,906 views • Aug 15, 2011
4.8K views - 9 years ago
Lou Pomanti
653 subscribers

4. - At 01:29 :

Rush - 1975 - Anthem

680,020 views • Feb 1, 2006
680K views - 15 years ago
mortmeat
312 subscribers

5. - At 01:34:

Over The Rainbow

14,301 views • Mar 11, 2016
14K views - 5 years ago
David Braid - Topic
72 subscribers

6. - At 01:35:

Body And Soul

655,973 views • Dec 13, 2018
BillieHolidayOfficial
55.6K subscribers

7. - At 01:38:

Georgia On My Mind

1,938 views • May 11, 2017
Bill Charlap - Topic
1.08K subscribers

3 Likes

There’s a break at 2:10 which might be one of the finest in electronic music.

From virgin 99.9 , 99.9 Virgin Radio | Toronto’s #1 Hit Music Station

From CKIS-FM 92.5 , https://www.kiss925.com/

Flow 93.5 , https://flow935.com/
CJ - WHOOPTY [Official Music Video] - YouTube

1 Like
1 Like

Groovy, baby !tenor (53)

1 Like

Def Leppard - Love Bites

39,921,102 views • Apr 16, 2018
39M views - 2 years ago
DEF LEPPARD
750K subscribers
CC
5 minutes 21 seconds audio-visual.

DEF LEPPARD - PYROMANIA Track by Track

43,887 views • Feb 10, 2021
43K views - 1 month ago
0:22 seconds audio-visual.

EXPLORE THE DEF LEPPARD VAULT: https://www.leppardvault.com/

Suggested by UMG

DefLeppardVEVO

1 Like

#NieRAutomata #ニーアオートマタ #壊レタ世界ノ歌

NieR: Automata Weight of the World / 壊レタ世界ノ歌 & 曖昧ナ希望/氷雨 [ピアノ]

2,252,374 views • Premiered Dec 31, 2020
2.2M views - 2 months ago
Pan Piano
2.22M subscribers

NieR: Automata OST-The Weight of the World ENG Lyrics

10,054,068 views • Mar 9, 2017
10M views - 4 years ago
sto ry
2.83K subscribers

2. - 16 hours later at 13:23 Mon Mar 29, 2021:

#Remastered

Maroon 5 - Wake Up Call (Official Music Video)

67,509,870 views • Jun 17, 2009
67M views - 11 years ago
Maroon 5
33.6M subscribers

CC

2.1. - :

Morandi - Save Me

48,332,977 views • Jun 26, 2009
48M views - 11 years ago
Morandi
299K subscribers

2.3. - :

#Evanescence #BringMeToLife #Vevo

Evanescence - Bring Me To Life (Official Music Video)

874,813,947 views • Dec 2, 2009
874M views - 11 years ago
Evanescence
5.67M subscribers

1 Like