Forward Operating Base

good day pilots and developers!
History: I am a noob and lived in haysek, digging ore slowly, mastering new skills and information about EVA’s cosmos. NPCs came to me and my drones shot them down.
Such content suited me. Are you a noob without skills ?
here keep you a task equal to skills.
BUT recently, “guristas kestrel” flew to me and killed me in zero time without the possibility of resisting them somehow.
I created another ship and with thoughts : well, apparently some kind of failure…flew to another stone belt. However, guristas kestrel was waiting for me there too. I found out that the developer company has entered my hi sec zone(Forward Operating Base - EVE University Wiki )
they were killing me.
After flying around, I realized that they were waiting for me.

• suicidal people, represented by many experienced players who do not like my style of play …
    and there is no protection from them…

• these structures, for some reason, release their killers - drilling frigates to the asteroid fields.
    Question :
    Is it possible to restrict the flights of murderous pirates in the high sectors ?

Ps: I understand that the development team wants to diversify the content and introduce innovations …
But I have never seen that someone would kill these bases, it is not profitable, it is more profitable to sit in the Jita and pirate on the “nut”.
Your Pirate Fortresses are content that no one needs. I’ll post a couple of screenshots. On which it is visible = to kill the base = it is necessary to sweat.

P|S2 : sorry for my eng…

Доброго дня пилоты и разработчики!
История : я нуб и обитал в хайсеке копая потихоньку руду, осваивая новые скилы и информацию о космосе ЕВЫ.
Ко мне прилетали НПС и мои дроны сбивали их.
Такой контент меня устраивал. Ты нуб без скиллов ?
= Вот держи тебе задачу равную навыкам.
НО недавно ко мне прилетели “guristas kestrel” и убили за ноль времени без возможности как то им сопротивляться.
Я создал еще корабль и с мыслями : ну видимо какой то сбой…
Полетел на другой каменный пояс.
Однако меня и там ждали guristas kestrel.
…Выяснил, что компания разработчиков ввела в мою hi sec зону базу пиратов!
(Forward Operating Base - EVE University Wiki)
Они то меня и убивали.
Полетав по округе я понял, меня ждут ждут :

• суицидники, в лице многих опытных игроков, которым не нравится мой стиль игры…и защиты от них никакой…

• или данные структуры, что зачем то выпускают на астероидные поля своих убийц- буровых фрегатов.
    Вопрос :
    Есть ли возможность ограничить полеты убийственных пиратов в хай секторах ?

P s: понимаю что команде разработчиков хочется разнообразить контент и вводить новшества…
Но ни разу не видел, что бы эти базы кто то убивал, это не выгодно!
Выгоднее сидеть в Jita и сбивать мирные суда на “гайке”.
А Ваши Пиратские крепости это контент, который никому не нужен.
Выложу пару скринов. На которых видно = чтобы убить базу = надо попотеть.

ФОБ сушествуют в игре думаю лет 7. Они респаятся по разным системам после их убийства. Убить её в целом не очень сложно если не наспавнить неписи. ФОБы эти светятся в Агенстве. просто нужно быть чуть более внимательным.

ФОБы очень активно фармят. это на самом деле выгодно. Выгоднее майнинга в одно окно=) Оно банально минерало даёт больше.

Убивается фоб элементарно одним ратлснейком если всё делать правильно. https://www.youtube.com/watch?v=ifcyPLdLQEw

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.